Tervezd meg, mielőtt költenél rá! Dolgozzunk együtt az üzleti céljaidért.

A Da Capo Agencynél sok év ügyféltapasztalat gyűlt össze. Ha a vállalkozásod webes és/vagy marketinges folyamataiban elakadtál, vagy csupán egy külső szakértői útmutatásra vagy kíváncsi, üzleti konzultációkban is szívesen részt veszünk.

Mentoring – 6 hetes folyamat, heti 1*1.5 óra video konzultáció

Kérünk információkat az üzleti stratégiádról, a céged és a célcsoportod kihívásairól, az üzleti céljaidról. Átbeszéljük a sarokszámaidat, hogy mennyi a vevőélettartam értéked, hogy mennyit kölhetsz el egy vevő megszerzésére. Ha nincsenek még ilyen mutatószámaid, meghatározzuk őket.

A honlapodat átvilágítjuk technikai és tartalmi szempontok alapján: pusztán az itt található akadályok elhárítása után már látogatószám növekedést is el lehet érni. Végigmegyünk azokon a folyamatain, amin egy leendő vásárlód is végigmegy. Elkérjük a weboldal (és hirdetési) analitikák hozzáférését, hogy adatok alapján adhassunk javaslatokat. Ha szükséges, beállítjuk a vállalkozásod számára fontos méréseket.

Végigmegyünk a webes látogatószerzésed folyamatán, és büdzsével együtt javaslatot teszünk a webes forgalmad növelésére. Átnézzük a közösségi média jelenlétedet és a használt médiák hasznosságát az üzleted, vállalkozásod szempontjából. Átbeszéljük és javaslatot teszünk az email marketing és listaépítés használatára.

Ha már vannak fizetett hirdetéseid, elemezzük a számokat. Dolgozunk a vállalkozásod eredményességéhez szükséges konverziók optimalizálásán, javaslatot teszünk célzásra, kosárérték növelésre, a landing oldalaid teljesítményére és a szükséges továbblépésekre. Átbeszéljük a remarketing folyamataidat (ha vannak), amin a legfontosabb múlik: a hideg látogatóból hogyan csinálunk fizető vásárlót.

Vállalkozásodtól függően kiemelten fontos lehet az ajánlói marketing is. Ezt kicsiben könnyű elkezdeni, inkább egy szemlélet a cégedben, kezdetben külön szoftverigénye nincs.

A konzultációkat alapos felkészülés előzi meg, amit egy kérdőívvel koordinálunk, hogy az együtt töltött tanácsadói óra-kétóra-háromóra nettó hasznosan teljen el. A mentoring folyamat utolsó megbeszélésén írásos javaslatcsomagot kapsz a konkrét teendőkkel. A folyamat lezárása után természetesen továbbra is állok rendelkezésre.

GARANCIA: A mentoring folyamat első alkalma után, amennyiben azt nem tartod hasznosnak (ha nem tudok minimum 3 olyan tanácsot adni a konzultáció végén, ami a vállalkozásodnak hasznos, és elég konkrét ahhoz, hogy akár azonnal megvalósítható legyen), a folyamat további részétől közösen eltekintünk.

Kapcsolódjunk itt

    Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam, a levél elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy nevemet, email címemet a dacapoagency kezelje.

    Hozzájárulok

    vissza a szolgáltatásokhoz

    Címkék: , , ,