Szolgáltatásom árai

Gondold át, hogy egy jól kialakított kommunikációs stratégia, egy jó webshop vagy weboldal, egy jól megírt cikk vagy landing oldal mennyi pénzt tud neked termelni. Számold ki először, hogy hány sikeres eladásodból jön ki nagyjából az alábbi szolgáltatásaim ára.

Kérlek, keress meg a részletekkel.
Köszönöm.

Marketing tanácsadás (óra) 25,000 Ft-tól
Marketing kreatív anyagok (design) 7,000 Ft/oldal-tól
Weboldal – WP (értékesítési folyamatokkal, hirdetésre készen) 480,000 Ft-tól
WordPress onepager 210,000 Ft-tól
Kommunikációs stratégiai terv,
megvalósítási akció tervvel
 420,000 Ft-tól
Létező weboldal “marketingesítése” (értékesítési folyamatok)210,000 Ft-tól
Szövegírás (B2B, B2C) 8,500 Ft/blogcikk
(7000 karakter)
Weboldal karbantartás
(min. 6 hónapra)
32,000 Ft/hó/3óra
Email marketing rendszerépítés (Mailchimp)130,000 Ft-tól
Email marketing üzemeltetés
(min. 6 hónapra)
68,000 Ft /hó-tól

Ajánlatot kérek

A marketing tanácsadás lehet skype-on vagy személyesen is, Budapest és vonzáskörzetében. A beszélgetésre előzetes felkészülés után érkezem, hogy a tanácsadás ideje csak rólad szóljon, rövid és minél hasznosabb lehessen. Ehhez előre kérdőívet adok.

Marketinges folyamatok kreatív anyagait elkészítem, közösségi felületekre, Google kampányhoz, nyomtatott hirdetésekhez, prospektusokhoz.

Kommunikációs stratégiát az üzleti terv ismeretében tudok készíteni, több órás személyes konzultációt követően. Az elemzés akció tervet tartalmaz, amit akár azonnal meg is tudsz valósítani. Természetesen az üzleti titoktartás kötelez.

Marketingesítés alatt azt értem, hogy az oldalt a keresőmotorok szempontjainak megfeleltetem, a felhasználói útvonalakat megtervezem úgy, hogy akadály nélkül járja be a felhasználó, a lead-gyűjtés, feliratkozószerzés eszközeit beépítem, az utánkövetéshez szükséges analitikákat bekötöm és beállítom.

Ha weboldal készítést kérsz tőlem, gondolj rá, hogy a weboldalra szükséges szövegek megírása és a profi fotók ára nincs benne a vállalkozási díjban. Szövegírási feladatokat én is vállalok, és fotók készítéséhez jó szakembert szívesen ajánlok.

Szövegírást, weboldal karbantartást, keresőoptimalizálást hosszabb szerződés esetén vállalunk (minimum 6 hónap, egyedileg kialakított havidíjas áron.)

Ma még mindig az egyik leghatékonyabb eszköz az email marketing, akárhányszor is temetik már el. A rendszer kiépítése a következő munkafolyamatokat takarja: telepítés, email cím importok, szegmensek és címkék beállítása, sablon email elkészítése, feliratkozók készítése és weboldalba építése, 1 éles hírlevél megírása és küldése, utókövető statisztika készítése. Hírlevél rendszer üzemeltetését minimum 6 hónapra vállaljuk, ebben az értékesítési szövegírás is benne van.

A feltüntetett árak iránymutatásul szolgálnak, és arra valók, hogy pl. egy 300,000 Ft-ra beárazott munkát ne kérj tőlem 80,000 Ft-ért. Minden munkám mögött sok tanulást és tapasztalat van, ezt beleszámítom az árba. Árajánlatot a feladat alapos ismeretében adok.