Árak

Gondold át, hogy egy jól kialakított kommunikációs stratégia, egy jó webshop vagy weboldal, egy jól megírt cikk vagy landing oldal mennyi pénzt tud neked termelni. Számold ki először, hogy hány sikeres eladásodból jön ki nagyjából az alábbi szolgáltatásaim ára.

Kérlek, keress meg minket a részletekkel.
Köszönöm.

Marketing tanácsadás (óra) 25,000 Ft-tól
Marketing kreatív anyagok (design) 7,000 Ft/oldal-tól
WordPress weboldal értékesítési folyamatokkal, marketingelve, hirdetésre készen 680,000 Ft-tól
WordPress egyoldalas weboldal 210,000 Ft-tól
Kommunikációs stratégia megvalósítási akció tervvel 580,000 Ft-tól
Meglévő weboldalad “marketingesítése”: értékesítési folyamatok, mérések, feliratkozók, kérdőívek kiépítése310,000 Ft-tól
Szövegírás (B2B, B2C) 4,5 Ft/karakter
Weboldal karbantartás
(min. 6 hónapra)
32,000 Ft/hó/3óra
Email marketing rendszerépítés (Mailchimp, sablon, automatizálás, feliratkoztatás)130,000 Ft-tól
Email marketing kampányok szövegírással
(min. 6 hónapra)
68,000 Ft /hó-tól

Ajánlatot kérek

A marketing tanácsadás lehet online vagy személyesen is, Budapest és vonzáskörzetében. A beszélgetésre előzetes felkészülés után érkezem, hogy a tanácsadás ideje csak rólad szóljon, rövid és minél hasznosabb lehessen. Ehhez előre kérdőívet adok.

Marketinges folyamatok kreatív anyagait elkészítem, közösségi felületekre, Google kampányhoz, nyomtatott hirdetésekhez, prospektusokhoz.

Kommunikációs stratégiát a vállalkozás üzleti tervének ismeretében tudok készíteni, több órás személyes konzultációt követően. A stratégia akció tervet tartalmaz, amit akár azonnal meg is tudsz valósítani.

Marketingesítés alatt azt értem, hogy az oldalt a keresőmotorok szempontjainak megfeleltetem (SEO), a felhasználói útvonalakat megtervezem úgy, hogy akadály nélkül járja be a felhasználó, a lead-gyűjtés, feliratkozószerzés eszközeit beépítem, az utánkövetéshez szükséges analitikákat bekötöm és beállítom.

Ha weboldal készítést kérsz tőlem, gondolj rá, hogy a weboldalra szükséges szövegek megírása és a profi fotók ára nincs benne a vállalkozási díjban. Szövegírási feladatokat én is vállalok, és fotók készítéséhez jó szakembert szívesen ajánlok.

Szövegírást, weboldal karbantartást, keresőoptimalizálást hosszabb szerződés esetén vállalunk (minimum 6 hónap, egyedileg kialakított havidíjas áron.)

Ma még mindig az egyik leghatékonyabb eszköz az email marketing, akárhányszor is temetik már el. A rendszer kiépítése a következő munkafolyamatokat takarja: telepítés, email cím importok, szegmensek és címkék beállítása, sablon email elkészítése, feliratkozók készítése és weboldalba építése, 1 éles hírlevél megírása és küldése, utókövető statisztika készítése. Hírlevél rendszer üzemeltetését minimum 6 hónapra vállaljuk, ebben az értékesítési szövegírás is benne van.

A feltüntetett árak iránymutatásul szolgálnak, és arra szánjuk, hogy pl. egy 300,000 Ft-ra beárazott munkát ne kérj 80,000 Ft-ért. Minden tudás mögött sokéves tanulás és tapasztalat van, ezt tartalmazza az ár. Árajánlatot a feladat alapos ismeretében adok.