hello

Hajni vagyok, a Da Capo Agency ügyvezetője. Azért találtál ránk, mert a vállalkozásodból szeretnél még többet kihozni. Nos, jó helyen jársz!
Most indul a vállalkozásod? Bízd rám a weboldalad elkészítését.

Szeretnél még több pénzt=vevőt? Nézzük át a kommunikációs stratégiádat, nézzük meg, hol érdemes belenyúlni. Nincs ilyened? Készítek.

Ajánlatot kérek

A marketing sok eszközt használ, ami közül nem választanod kell. Minél többfajtát használsz, annál jobban erősítik egymást és az eladásodat az eszközök (a web, az email, a chatbot, a közösségi profilok, az ügyfélszolgálatod, ésatöbbi, ésatöbbi).

15+ év marketing tapasztalata áll mögöttem, multi-kulti projektmenedzselési szemléletben dolgozom és a folyamatos tanulásomnak köszönhetően friss webes és marketing ismeretet, grafikai tudást, UI/UX ismereteket  és kódolási tudást szereztem.

design

Hogy lehet kitűnni a versenytársak közül? Hát ez bizony nem könnyű. A design segít a vevődnek abban, hogy ezúttal téged válasszon.

A design az irányított figyelem. A design az eladás rendszere.

A design problémamegoldás.

A design nem rólam vagy rólad szól. A design = marketing. A design azért van, hogy az eladásodat segítse elő. A weboldaladon, a csomagoláson, a hirdetéseiden. Ha mindez egy jó stratégia része, már előrébb fogsz tartani, mint a konkurenseid nagy része.

A jó design megoldja a problémádat, a rossz nem. Mindegy, hogy nekem vagy neked tetszik-e. Ezért a munkafolyamatok, amiket elvégzek egy-egy megbízás alatt, mindig a Te terméked és vevőd megértésével kezdődnek.

Weboldalt szeretnék

Fogyasztói kutatásokkal, marketinggel és márkázással 15+ éve foglalkozom, az online mérések és marketing  10+ éve a munkám része. 5 éve foglalkozom közelről tartalommarketinggel, keresőoptimalizálással és grafikai szoftverekkel. Mostanában a fejlesztéshez szükséges programnyelveket tanulom.

Brandeket erősítek(15+ éve)
Online marketingelek (10+ éve )
Célcsoport kutatásokat végzek(15+ éve )
Projekteket irányítok (15+ éve )
Eladásnövelésre előkészítek weboldalakat (5+ éve) – UX, Google Analytics
Keresőszavakkal (seo) foglalkozom (5+ éve)
Design eszközökkel dolgozom (5+ éve) – Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, Affinity Designer, Canva
Programozásba beleszerettem ( 4+ éve ) – html5, css3, Javascript, PHP, Bootstrap
Wordpresst használok (5+ éve )

inspirál

Minden egyes napomon látok valamit, ami design. Utazás közben, termékcsomagolásokat nézegetve, pályázatokon és kiállításokon, magazinokban, hirdetésekben, művészektől. Kollégák cikkeiből és a hírfolyamokból, közösségi médián és a gyermekeimtől.Munkáimban a designt funkcionálisan használom úgy, hogy a legnagyobb felhasználói élményt nyújtsa a termék. Ehhez gyűjtök minden nap ötleteket.

Megnézem a portfóliót

dc_image03

thanks

Az időd számomra is érték. Köszönöm, hogy rám számtál most belőle, nem élek vissza vele.

Nézelődj munkáim között, vagy ha döntöttél, kérd ajánlatomat az üzleti problémádra. Ha később visszatérsz ide, örülni fogok neki. Ha úgy döntesz, hogy az oldalam ajánlásával segítesz, hogy minél több vállalkozáshoz eljussak, hát azt nagyon megköszönöm.

Ha az oldalam meggyőzött és eldöntötted, hogy megbízol, kérlek, dobj egy emailt. Ha bármi kérdés maradt benned, engem megtalálsz.

Levelet írok most

Szép napokat, jó üzleteket!

 

Leave a Reply